Obavijest!

Za par sekundi ovaj blog ce vas automatski prebaciti na našu novu adresu, u slucaju da ne budete prebaceni, posjetite nas na:
http://sapunko.com/

Igra laži epizode

27.7.15 |

Ask - Ljubav - Igra lazi


Igra lazi 29 epizoda
Kad Šebnem sazna da je trudna, ne želi se nikako rastati od Kerema. Neslihan je saznala da za Šebneminu trudnoću i naljutila se na nju i Kerema. Kad se Neslihan suočila sa svime i razmislila o svemu što se dogodilo, shvatila je da se pogrešno ponijela prema Azri. Iako ne želi da Azra bude u njezinoj obitelji, učinit će sve za svoju djecu i njihovu sreću. U međuvremenu, Orhan je izašao iz zatvora, što znači da se može dogoditi katastrofa za Kerema. Orhan odluči sve ispričati. Što će Azra i Kerem učiniti u ovoj neočekivanoj situaciji? Hoće li Orhan još jednom pomrsiti svima planove i zagorčati život polubratu Keremu?


Igra lazi 28 epizoda

Džan i Azra će se unatoč svemu vjenčati. Neslihan to sazna i bijesna je na njega. Uvjerena je da se Azra udaje za njega samo zbog novca te mu puni glavu riječima protiv Azre. Hoće li Džan u tom slučaju izabrati svoju ljubav ili će i dalje biti spreman izgubiti sve zbog ljubavi? Kerem napokon zna cijelu istinu i jako je ljut na majku Sirmu. Više ne želi vjerovati nikome. Samo želi stvoriti stabilan život sa Šebnem, dalje od svih i svega.


Igra lazi 27 epizoda

Azra i Džan žele se vjenčati u tajnosti. Neslihan je šokirana kada sazna za to i ne može vjerovati. Osjeća da gubi svoju obitelj i da ih nije dovoljno zaštitila od stranaca koji ih samo žele iskoristiti. Jako je ljuta na njega i daje mu prijedlog da odustane od Azre i zaboravi na nju. Džan se nalazi između dvije vatre. S jedne strane, još nikada nije volio djevojku kao što voli Azru, no s druge strane, ne želi izgubiti podršku majke Neslihan, koju također voli i poštuje njezino mišljenje. Koga će Džan odabrati? Kako će to primiti Azra i Neslihan? Nazire li se kraj lažima i igrama?


Igra lazi 26 epizoda

Šebnem pozove Keremovu majku Sirmu na večeru. Nesvjesna svega, Šebnem se brine za nju i ta briga zasmeta Sirmi te šokira sve uzvanike i kaže im da se Kerem vjenčao sa Šebnem zbog novca. Kerem je iznenađen i povrijeđen ovim postupkom vlastite majke, nikako ne želi izgubiti Šebnem jer je zaista voli. Kako će Šebnem reagirati na to što je čula? Hoće li povjerovati u ovu vijest ili će stati na suprugovu stranu? Kerem je za Šebnem najvažnija osoba u životu i ovakva će vijest izazvati emocije kakve mogu utjecati na njezino krhko zdravlje.


Igra lazi 25 epizoda

Džan Azri izjavljuje ljubav i zaprosi je. Azra pristaje, iako je svjesna da njezini osjećaji nisu ravni Džanovima. Glavni joj je motiv učiniti Kerema ljubomornim i zagorčati mu život kao što je to on učinio njoj. Šebnem je prestala uzimati lijekove jer želi zatrudnjeti s Keremom. Uvjerena je da je zauvijek pobijedila bolest i želi započeti novi život sa svojim voljenim suprugom. Šebnem nenajavljeno posjeti Sirmu i poziva je na večeru u svoj dom. Ondje se osjeća neugodno jer se Šebnem previše trudi oko nje. Usto je svjesna ju je upravo Šebnem spasila od beskućništva i sačuvala joj krov nad glavom. Kako će večer završiti? Hoće li Šebnem požaliti što ju je pozvala na obiteljsku večeru? Džan se ponaša sumnjivo i Neslihan osjeća da je njegovo ponašanje povezano s Azrom. Džan joj zasad ne želi otkriti ništa.


Igra lazi 24 epizoda
Dok su Azra i Džan kod matičara, Keremova je majka svima rekla da se Kerem vjenčao sa Šebnem zbog novca. Azra se iznenadi kad je Džan zaprosi. Nije zaljubljena u njega, ali želi se osvetiti Keremu. Pristane se vjenčati s njim. A Džan je zaljubljen u Azru i spreman je posvađati se i s majkom Neslihan zbog nje.


Igra lazi 23 epizoda
Kerem se ne može riješiti ljubomore i Džanu ne govori ništa. Međutim, ni to ga ne zaustavi. Džan je došao da Azre i Azra je iznenađena. Siguran je u svoju ljubav i spreman je učiniti sve da je usreći. Kako će Neslihan to prihvatiti? Kako će Kerem na sve to reagirati? Unatoč svemu, Azri se Džan jako svidio.



Igra lazi 22 epizoda
Kerem ni pod koju cijenu ne misli ostaviti Šebnem i svakim joj se danom sve više približava. Azra je spasila Šebnemin život. Šebnem se sad osjeća bolje i najveća joj je potpora Kerem. Azra nestane nakon što pomogne Šebnem. Želi se udaljiti na neko vrijeme. Ali postoji netko tko se brine za nju. Džan tuguje što ne može doći do Azre i pita Kerema gdje živi.


Igra lazi 21 epizoda
Muzejen se vrati s tržnice i poludi kada vidi Kerema. Što radi Kerem koji je nanio zlo njezinoj kćeri i ostavio je samu s bebom u trbuhu u njihovoj kući? Azra se posvađa s majkom, no Kerem otiđe da se svađa ne oduži. Kerem je krenuo k Vuralima. Smislit će laž Šebnem i njezinoj obitelji. Azra se zabrine za Kerema i nazove ga. Postane ljubomorna kada dozna da je sa Šebnem. Idući dan dođe k njemu i kaže mu da to više ne može podnijeti i da odmah sve ispriča Šebnem. A Kerem joj odgovori da joj to ne može reći. Azra nađe drugo rješenje. Kerem će sve napisati Šebnem. Jednim će pismom sve završiti, istina će izaći na vidjelo.


Igra lazi 20 epizoda
Kerem i Azra ponovno shvate koliko se vole nakon jednog lošeg iskustva koje su doživjeli. Kerem poludi zbog Orhanove nemoralne ponude. Pokuša ga napasti, ali ga Orhanovi ljudi istuku. Azra je bespomoćna i ne zna što učiniti. Tada Firat i njegovi prijatelju dođu u lokal i ulove Orhana i njegove ljude. Azra se prije nego što su došli, sjetila i javila Firatu. Azra i Kerem odlaze iz policijske postaje nakon što su dali izjave. Ovo ih je loše iskustvo zbližilo. Kerem i Azra ponovno su shvatili koliko se vole. Azra odvede ranjenog Kerema k sebi, s obzirom na to da ga ne može takvoga odvesti doma.


Igra lazi 19 epizoda
No tijekom objeda, baš kada je krenuo sve ispričati, zazvoni mu telefon. Zove ga majka Sirma i plače. Kerem paničari. Iako ne pokaže nikomu, zabrinut je. Ne može učiniti što je namjeravao jer su mu misli negdje drugdje. A Azra je uvjerena da mu ne može vjerovati i da je zadovoljan svojim novim životom punim lažnog sjaja. Neslihan istu noć pozove Džana na stranu i kaže mu da ne želi Azru u svojoj kući. Nije joj se svidjelo što je djevojka kao ona u njezinoj kući. No umjesto da ga udalji, to Džana još približi Azri.


Igra lazi 18 epizoda

Kerem poludi kada vidi Azru i Džana dok plešu. Još jedanput shvati koliko voli Azru i koliko je ljubomoran zbog nje. Dok se noć nastavlja, Kerem prvom prilikom želi Azru pitati što pokušava. Namjerava li ga učiniti ljubomornim? Je li došla s Džanom Vuralovima da ga muči? Azra i Kerem razgovaraju o svojoj vezi i pogreškama. Krivnju prebacuju jedno na drugo. Na kraju mu Azra kaže da bi mu oprostila samo ako on sve ispriča Šebnem i njezinoj obitelji. Kerem pristane na to i odluči sve reći.


Igra lazi 17 epizoda

Orhan učini novi potez da se osveti svom bratu Keremu. Taj će potez otežati život Keremu i njegovoj majci Sirmi i preokrenuti njihov život naopako. Dan poslije vjenčanja Kerem i Šebnem spremaju se na medeni mjesec i Azra im dođe u hotel. Namjerava reći Keremu da još nosi njegovo dijete, razdvojiti ga od Šebnem i nagovoriti ga da se vjenča s njom. No kad Kerem to dozna, ne reagira onako kako je Azra zamislila. Keremova će odluka usmjeriti Azru na put bez povratka.


Igra lazi 16 epizoda

Azra je bila shrvana kad je od Orhana doznala da je Kerem platio dug. U početku nije željela vjerovati. Trebala je pitati Kerema i čuti od njega. No Kerem nije mogao poreći. Što će Azra učiniti? Kako će živjeti s tom istinom da je Kerem od nje skrivao tako važnu stvar? Azra napusti vjenčanje i na izlasku sretne majku i sestru. Muzejen je došla stvoriti probleme i jako se iznenadila kad je vidjela kćer na vratima. Što Azra radi ondje? Zašto je došla na Keremovo i Šebnemino vjenčanje? Azra ne odgovara na majčina pitanja. Samo želi ići doma.


Igra lazi 15 epizoda

Na izlasku iz zabave Azra dođe do Kerema i pita ga koliko će još trajati ljutnja. On joj odgovori da je ljut i da je s pobačajem napravila veliku pogrešku. Azra pati jer ne može Keremu reći istinu. Sada i Kerem ima tajne koje joj ne može reći. Nije joj rekao za ugovor koji je potpisao. Prešutio joj je tu situaciju koja im remeti planove. Iduće jutro proširi se vijest da će se Šebnem Vural i Kerem Gursoj vjenčati i to još više zakomplicira stvari. Azra i Kerem odjednom su primorani lagati svojoj obitelji i prijateljima. Uza sve to, više ne razgovaraju i skrivaju važne stvari jedno od drugoga.


Igra lazi 14 epizoda

Na izlasku sa zabave Azra dođe do Kerema i pita ga koliko će još trajati ljutnja. On joj odgovori da je ljut i da je s pobačajem napravila veliku pogrešku. Azra pati jer ne može Keremu reći istinu. Sada i Kerem ima tajne koje joj ne može reći. Nije joj rekao za ugovor koji je potpisao. Prešutio joj je tu situaciju koja im remeti planove. Iduće jutro proširi se vijest da će se Šebnem Vural i Kerem Gursoj vjenčati i to još više zakomplicira stvari.


Igra lazi 13 epizoda

Kerem potpiše predbračni ugovor koji je sastavio Džan. Šebnem je sretna. Rekla je da nikad nije sumnjala u Kerema i da je znala da će potpisati. Nakon toga se vrate na zabavu i izjave prisutnima da će se vjenčati. Azra ne može vidjeti Kerema i Šebnem na pozornici da se drže za ruke. Zbog trudnoće je postala jako emotivna i osjetljiva.


Igra lazi 12 epizoda
Kerem je doznao od Melis da je Azra trudna i jako je sretan zbog toga. Međutim, ta sreća ne traje dugo. Orhan Kerema svakim danom sve više tjera u kut. A Džan mu ne vjeruje i odluči ga testirati s pomoću Edže. Kerema čeka veliko iznenađenje na zabavi koju je organizirala Neslihan.


Igra lazi 11 epizoda
Igra ponovno počne nakon što Šebnem pristane na Keremovu prošnju. Džan nije zadovoljan tom Šebneminom odlukom. Dok Muzejen smišlja planove da vrati Azru doma, Neslihan je zauzeta organiziranjem zabave da Šebnem pristane na liječenje.


Igra lazi 10 epizoda
U međuvremenu, Neslihan i Džan očajnički traže Šebnem. Džan sazna bolnu istinu o svojoj sestri. Edže iskoristi priliku i pokuša se zbližiti s njim, ali ništa joj ne ide po planu. Azra je puna nade. Unatoč Keremovim prigovorima, daje sve od sebe da se ne predomisli.


Igra lazi 9 epizoda
Šebnem je uvjerena da je donijela ispravnu odluku otišavši od kuće. Ali ni sama ne zna kako će završiti ovaj odlazak. Dok je između života i smrti, Kerem je odavno krenuo za njom.



Igra lazi 8 epizoda
Neslihan ne zna što je čeka nakon prekida njene kćeri i Kerema te provede jedan od najljepših dana u životu s Džanom i Šebnem. U međuvremenu Kerem i Azra nađu se u bezizlaznoj situaciji nakon Šebnemine odluke. Abdurahman im ne da mira ni sekundu. I za njih je bijeg jedino rješenje. Ali ni bijeg im neće biti lak kao što su mislili. A dok je Šebnem planirala otići daleko, nađe se na drugom putu.


Igra lazi 7 epizoda
Šebnem iznenada prekine s Keremom kojeg jako voli i preokrene svima život .Dok je sve išlo onako kako je sanjala, iznenadi je Keremova prošnja te još jedanput shvati koliko je očajna. Za nju je jedino rješenje da hoda sama putem kojim je bolest vodi. Još jedanput shvati da snovi koje neće moći ostvariti neće donijeti sreću ni njoj, ni Keremu ni obitelji. Odluči da mora otići.


Igra lazi 6 epizoda
U međuvremenu, Azra se trudi da Kerem ne preispituje odluku koju je donio. Štoviše, na tom im putu najviše pomogne Abdurahman. Dok je s jedne strane to plaši, s druge joj strane olakša prijelaz u život o kojem je sanjarila. Neslihan je zbog stanja svoje kćeri očajna. Može li joj Kerem biti spas? Dok se sve to događa, Neslihan shvati situaciju između Kerema i Šebnem te pokušava naći rješenje.


Igra lazi 5 epizoda
Azra misli da je njezin plan njihov spas i ne odustaje od njega unatoč Keremovoj reakciji. Sebnem je na otoku sa Keremom. Azra izlazi vani jer je Sebnem nazvala i rekla da ce izaci sa Keremom i Dzanom bratom. Šebnem provodi noć s Keremom na otoku te joj na kraju pozli. Neslihan je nesvjesna svega te shvati da nešto nije u redu kad sazna da joj je kći u bolnici. To nije bezazlena bolest. Šebnem pokušava skriti svoje stanje od svoje majke, ali…Da li ce Azra biti trudna mozda sa Keremom? Da li je mozda i Sebnem isto trudna, sta ce njih dvije uciniti? Azra se spakovala i zeli otici ali je na ulazu ceka Kerem, nakon toga dolazi i Sebnem koja mu kaze da ga voli i da se zeli udati za njega sve to cuje Azra... (bh-vjesnik)


Igra lazi 4 epizoda
Azra i dalje misli da ima pravo unatoč Keremovoj reakciji i misli da nema drugog načina osim da se Kerem i Šebnem vjenčaju. A Kerem smisli i poduzme drugi plan da se riješi Orhana. Ali njegov će ih plan uvući u veću nevolju. S druge strane, Šebnem pokušava skriti svoju smrtonosnu bolest od svoje obitelji, osobito od svoje majke, i ne želi se suočiti s njima. Azrini, Keremovi i Šebnemini putovi ponovno se spoje na otoku Bujukadi. Džan počinje dolaziti u klub na sate tenisa kod Azre, koju je sreo na rođendanskoj proslavi svoje sestre i koja mu se sviđa. Iako joj smeta Džanova pažnja, ostat će mu dužna zbog problema koji je stvorila Semra.


Igra lazi 3 epizoda
Kerem ne može vjerovati svojim ušima. Je li dobro shvatio? Azra mu govori da se vjenča sa Šebnem? Azra mu ispriča svoj plan koji je osmislila na temelju svega što joj je Šebnem rekla noć prije. Nemaju drugog izbora i čim prije trebaju skupiti novac i platiti dug. Ljubavnici se posvađaju. Kerem je ondje ostavi i nervozno ode.


Igra lazi 2 epizoda
Keremov otac Riza počinio je samoubojstvo. Kerem je i izgubio oca i suočen je s kamatarom Orhanom Aslanom, koji traži veliki iznos novca koji mu je Keremov otac bio dužan. Šebnem je pozlilo dok je igrala tenis s Azrom. U bolnici dozna da se limfom koji je imala prije dvije godine vratio. Sudbina je počela krojiti svoj put, povezujući njih, njihove obitelji i voljene zajedno. Azra napravi plan da spasi Kerema od dugova. Na rubu smrti, Šebnem traži jednu ruku ili nadu koju bi mogla primiti. Ljubav radi po svom, kao i uvijek. Usmjeri ih prema mračnom putu bez pravila i zabrane..


Igra lazi 1 epizoda
Azra Ozak, trenerica tenisa u jednom sportskom klubu, našla je posao za svog dugogodišnjeg dečka Kerema Gursoja kao trenera plivanja. Ljubavni je par jako sretan. Više nema zapreka na njihovu putu do braka. Moći će u kratkom roku uštedjeti i vjenčati se. Prvi radni dan Kerem se susreo sa Šebnem, koja je iz jedne od najbogatijih obitelji u Istanbulu. Šebnem, koja je Azrina učenica, zaljubila se u Kerema na prvi pogled i počela je ići na sate plivanja iako se boji vode. Međutim, stvari su krenule loše za njih troje. (tvprofil.net)

Kategorije: , , ,