Obavijest!

Za par sekundi ovaj blog ce vas automatski prebaciti na našu novu adresu, u slucaju da ne budete prebaceni, posjetite nas na:
http://sapunko.com/

Horvatovi epizode

10.9.15 |












Horvatovi 70 epizoda
Kraj je školske godine. Branimir i Tereza su u nevolji – razbili su novi TV, no domisle se kako svaliti krivicu na nekog drugog. Eva i Borna ne mogu zatomiti osjećaje i prepuste se jedno drugome. No nakon hlađenja shvaćaju da je ipak bolje da ne nastave vezu. Stjepan misli da je neplodan i dogovori sa Fedorom da mu donira sjeme ne bi li Lila napokon zatrudnila. Lilu i Nikolinu nitko ništa nije pitao, pa se odlučuju osvetiti. Stjepan shvaća da je pogriješio, no nema natrag – Fedor i Lila doista kane završiti u krevetu. Borna povlači presudan potez i rješava nemoguću situaciju između njega i Eve.


Horvatovi 69 epizoda

Borna, čini se, ulazi u novu vezu. Riječ je o pjevačici benda Plava ljubav, konkurenciji Borninom bendu u natjecanju za grupu koja će predstavljati školu. Noćna potraga za otvorenim dućanom odvodi Fedora u najveću avanturu njegovog života – susreo je vanzemaljce! Nitko ne vjeruje u njegovu priču, pa Fedor odvodi Franju na mjesto susreta. Doista, vanzemaljci postoje. I prenose Fedoru važnu poruku – sutra je smak svijeta. Kako će naši junaci provesti posljednja 24 sata svojih života?


Horvatovi 68 epizoda

Kuću Horvat zahvatio je ozbiljan raspad sistema. Marta zavodi Bornu, no on shvati da je riječ o namještaljci. Smišlja osvetu koja će dodatno protresti obitelj. Stjepan izbjegava bračne obaveze, a zabrinuta Lila sumnja da je u pitanju druga žena. Njezine su sumnje, sudeći po Stjepanovom ponašanju, opravdane. Davor nudi Evi da iznajme stan i žive zajedno, a isto namjerava i Borna s Martom. Hoće li obitelj uspjeti prebroditi sve probleme i ostati na okupu? Sadržaj


Horvatovi 67 epizoda

Noć na školskom izletu je burna. Tereza i Branimir čine sve da se uvuku u sobe svojih simpatija, no Stjepan i Franjo nastoje to spriječiti. Nisu baš uspješni, kao što se i Franjin pokušaj da zavede Magdalenu pretvori u teški fijasko. Grga i Tina se pomire, a primirje sklapaju i Borna i Eva. Franjo slavi rođendan, a prijatelji mu na slavlje dovedu striptizetu Martu. Franji sine ideja kako oraspoložiti Bornu, a u njegov je plan uključena i Marta.


Horvatovi 66 epizoda

Godišnjica mature iznenađujuća je za naše junake, posebno Fedora - najgluplji momak u razredu neviđeno se obogatio. Potaknut njegovim primjerom, Fedor odlučuje svima dokazati da je poslovni genij. Nikolina nikako nije zadovoljna njegovim upuštanjem u poduzetničke vode. A Tini nikako nije po volji Grgin interes za Šveđanke koje su došle u školu na razmjenu. Školarci odlaze na izlet, no s njima su i čuvari ćudoređa - Franjo i Stjepan, koji budno paze da ne dođe do neželjenih susreta.


Horvatovi 65 epizoda

Borna nasamari Davora i dovede ga u neugodnu situaciju pred cijelom obitelji. Eva je zbog toga ljuta i objavljuje mu rat. Fedorove najcrnje slutnje su se ostvarile - boluje od AIDS-a! Ali to nije sve - zaraze se i Stjepan i Franjo. Čini se da su trojici prijatelja dani odbrojani, no u posljednji se trenutak situacija razjasni zahvaljujući hladnokrvnim i oštroumnim ženama. Stjepan zahtijeva od Borne i Eve da prekinu sa sukobima.


Horvatovi 64 epizoda
Intervencija dama u gostionici će donijeti neočekivane rezultate, a u procesu su se morale baviti i tučnjavom te muškim striptizom. Neočekivano je protekao i nastup grupe Zemljotres, a neočekivan je i rasplet Evine ljubavne situacije. Fedor se boji da bi mogao biti zaražen opasnom bolešću. Što će poželjeti Fedor, a što ostatak ekipe kada ugledaju zvijezdu padalicu?



Horvatovi 63 epizoda
Stjepan i Franjo imaju problema s poslovanjem gostionice, pa se pripadnice nježnijeg spola bacaju u akciju spašavanja nastalog stanja. Eva se izgleda potpuno ohladila od Borne i odlučila je okrenuti ploču i ubuduće se više zabavljati. Branimir se sprema izvesti još jednu psinu, a grupa Zemljotres (Borna, Grga, Šonjo i Tina) čini skandale u namjeri da nastupi na koncertu. Hoće li im uspjeti?


Horvatovi 62 epizoda

Franjin pokušaj ljubavne veze s medicinskom sestrom Svjetlanom nije naišao na plodno tlo, a Nikolina je, nakon krađe, odlučila postaviti sigurnosne kamere po školi. No taj će joj se potez obiti o glavu. Borna dolazi sa sela i odluči sve reći Evi. Ona nije baš sretna nakon njegovog priznanja i razmišlja što dalje.



Horvatovi 61 epizoda
U školi se dogodila provala, ukraden je Nikolinin kompjutor. Fedor završi u bolnici. I dok se on previja od bolova, Franjo se zaljubi u medicinsku sestru Svjetlanu. Borna na posljetku ipak nije otišao s Evom, a kada se ona vrati s odmora, dočeka ga još jedno neugodno iznenađenje. Odlazi na selo pod izlikom da mora učiti dok se zapravo samo želi maknuti od Eve.


Horvatovi 60 epizoda
Vikica, Tereza, Patrik i Branimir se nađu usred ljubavnih zavrzlama. Bliži se kraj polugodišta, a klincima prijete loše ocjene. No uskoro mladi Horvatovi saznaju da ni stariji Horvatovi nisu bili sjajni učenici. Nikolina ne prihvaća takav razvoj situacije pa isprovocira natjecanje u znanju kako bi naposljetku motivirala Grgu i Bornu da zagriju stolicu. Eva želi otputovati u Opatiju i povesti Bornu sa sobom. On odbija, a Franjo mu nakon svega odluči priznati istinu.


Horvatovi 59 epizoda
Fedoru se sve više i više sviđa Lila, a platonski osjećaji postaju sve ozbiljniji. Grga glumi Borninu lažnu curu na tulumu, no Eva bi mogla otkriti njihovu igru. Krešo i Franjo uče plivati, a plan im baš ne ide onako kako su zamislili. Dolazi do nesporazuma u vezi darova, Nikolina dobiva ogrlicu i posumnja da je Fedor vara, a Štef pomisli kako Lila nešto taji.



Horvatovi 58 epizoda

Branimir i Krešimir ponovno izvode psine, a Eva ne želi dopustiti Borni da se preseli Franji. Bliži se Fedorova i Nikolinina godišnjica braka, pa Lila savjetuje Fedoru što da daruje Nikol. Fedor pogrešno protumači Lilinu pomoć i pomisli kako ga ona zavodi. Kao da to nije bilo dovoljno, dodatna zavrzlama nastane kada Fedor konačno kupi Nikol dar. Krešo i Franjo uče plivati.





Horvatovi 57 epizoda
Fedor odluči kupiti automobil, a Nikol ga također želi iznenaditi darom. Grga se nada da će mu otac uložiti u popravak stadiona, a Stjepan pita Franju o kakvoj se to obiteljskoj tajni radi i što je rekao Borni. Lila saznaje od Stjepana za vezu Eve i Borne, a Borna pritisnut grižnjom savjesti odlazi odlazi stanovati kod strica Franje.


Horvatovi 56 epizoda
Stjepanu je propisano strogo mirovanje, a Lila vodi brigu o tome da se striktno pridržava doktorovih uputa. Fedor postaje zamjenski trener NK „Tekstilac“, a nakon što je klub ušao u viši rang natjecanja, vodstvo se suočilo s novim problemom – gdje naći novac za adaptaciju i opremanje stadiona? Fedor za rođendan od Franje dobiva loto listić, a djeca odluče snimiti dokumentarac o Stjepanu. Borna se udaljava od Eve.



Horvatovi 55 epizoda
Lila i Nikolina se ozbiljno posvađaju, a Lila konačno otkrije istinu o tome tko je uništio njezinu omiljenu haljinu. Tina je još uvijek zabrinuta da bi mogla biti trudna, a Fedor ima novu genijalnu ideju. Stjepan se nervira zbog Evine i Branimirove veze i Branimirovih nepodopština, a živciranje bi ga moglo ozbiljno koštati zdravlja. Franjo odluči pomoći bratu i otkriva ukućanima veliku obiteljsku tajnu.



Horvatovi 54 epizoda
Boravak tri para u istom hotel dovest će naše junake u nezgodnu situaciju, a Eva i Borna pokušavaju što prije pobjeći glavom bez obzira. No uskoro uspiju pronaći malo mira za sebe i prepuste se romantici. Nakon što je shvatio da s Evom neće biti ništa, Grga baca oko na njezinu kolegicu iz razreda Tinu, a Branimir se opet upetlja u novu svinjariju zbog koje Lila uništi Nikolininu haljinu. Tina se boji da je možda ostala trudna, a Eva i Borna odluče Stjepanu priznati svoju vezu.



Horvatovi 53 epizoda
Franjo će se iskupiti Kreši tako što će glumiti vuka u školskoj predstavi. Svađa između Hohnjeca i Horvatovih se nastavlja, a nastavlja se i Bornina i Evina agonija, naime nikako ne mogu pronaći pet minuta za sebe. Intervencijom Tine i Grge golupčići odlaze u hotel. No na noć u hotelu su se odlučili i Stjepan, Lila, Fedor i Nikolina, koji tako žele zapaliti stari plamen i prisjetiti se početaka svoje ljubavi.



Horvatovi 52 epizoda
Tereza se konačno uspije othrvati razrednoj zezanciji, a Stjepanova, Fedorova i Franjina prepirka se nastavlja. Borna i Eva konačno jedno drugom priznaju da su zaljubljeni. I Kreši je krenulo u ljubavi, ima novu djevojku. No uskoro ga zezne Franjo zbog kojeg se, na školskom „Danu hrane“ osramotio pred Sarom. Fedor, Nikolina, Stjepan i Lila će, s obzirom na bračni staž, biti predavači na crkvenom zaručničkom tečaju.



Horvatovi 51 epizoda
Grga ponovno pokušava zavesti Evu, no bezuspješno. Ona konačno shvaća da je zapravo zaljubljena u Bornu. Tereza se osramotila pred cijelim razredom i teško se nosi s posljedicama „nezgode koja joj se dogodila. Stjepan i Franjo odluče pomoći Fedoru pokrenut biznis, no ulična prodaja kobasica uskoro unese razdor među trojicom poslovnih partnera i prijatelja koji se uskoro posvađaju zbog podjele zarade i izračuna starih dugova. Stjepan se uspio posvađati i s Lilom, i to oko njezina glazbenog idola za kojim je bila luda u mladosti.



Horvatovi 50 epizoda
Krvava igra opsjednutog Kreše završava raskrinkavanjem osvetnika Branimira, a čini se da Franjino vjersko ludilo ipak popušta. Sve više sumnja u svoju odluku o drastičnom zaokretu u životu. Popustila je i Grgina ljubav prema gluhonijemoj Bernardi, a iako se vrati Tini, moli Bornu dopuštenje da se nabacuje Evi.



Horvatovi 49 epizoda
Branimirova prevarantska humanitarna akcija je razotkrivena, a on smišlja pakleni plan kako se osvetiti Lili. Čini se da će Krešimir postati kolateralna žrtva. Grga se uživio u ulogu Don Juana i zaljubljuje se u gluhonijemu Magdaleninu pomoćnicu. Krešimir sve češće razgovara sam sa sobom, što zabrine Lilu. Svoje spasenje Franjo pripisuje sv. Franji Asiškom, zapada u vjersko ludilo i odluči primiti propuštene sakramente, postati redovnik Franjevac, darovati imovinu Crkvi i otići u misiju u Burundi



Horvatovi 48 epizoda
Branimirova škola sudjeluje na među školskom natjecanju, a iako je ekipa Kustošije izgubila, Branimir se nije osramotio. Franjo uspijeva riješiti dentalne probleme za nula kuna, Grga odluči postati Don Juan, a Branimir priprema novu, humanitarnu spačku. Grga i Stjepan se zbog nesporazuma nađu u škakljivoj situaciji, a Franjo doživi nesreću.



Horvatovi 47 epizoda
Branimir priznaje što je napravio, a kazna je neizbježna. Nikolina se dvoumi oko posvajanja i razmišlja želi li zaista još jedno dijete. Franjo treba nove zube, no ne može ih si priuštiti. Stjepan i Fedor se pitaju što je učinio s ušteđevinom i otkrivaju da je Franc zapravo „pun k´o brod“, ali jako škrt. Borna i Grga izvode kompjutorsku psinu zbog koje svi pomisle da je Grga homoseksualac. No on situaciju preokrene u svoju korist i vrijeme provodi u društvu djevojaka, zbog čega Borna šizi od ljubomore.



Horvatovi 46 epizoda
Branimir opet izvodi gluposti, a ovoga puta je njegova žrtva Karmen. Ucjenjuje ju, a ona za njega mora obaviti prljavi poslić. S prstima u pekmezu će je uloviti Lila, no hoće li joj Karmen otkriti istinu? Borna u zadnji tren sprječava Evu da donese lošu odluku, no zbog toga sebi upropasti planove. Nikolina sve intenzivnije razmišlja o drugom djetetu.



Horvatovi 45 epizoda
Bornin nastup na koncertu povodom Dana gimnazije nije najbolje počeo, no unatoč neslavnom startu, situacija će se za Bornu drastično promijeniti kako vrijeme odmiče. No, sreća neće dugo trajati. Lila se pod svaku cijenu želi okušati u glumi, a Stjepan nakon prvotnog negodovanja ipak pokaže razumijevanje. No Lila će se uskoro uplesti u novu situaciju na koju Stjepan neće gledati nimalo blagonaklono. Branimir je podbacio u školi, a Stjepan smišlja adekvatan način na koji bi ga mogao kazniti i potaknuti ga da popravi ocjene i ponašanje. Borna dobiva neočekivani poziv. Grgina proslava rođendana izazove osjećaj usamljenosti kod Nikoline koja sve ozbiljnije razmišlja o tome da ponovno ostane trudna.



Horvatovi 44 epizoda
Lila i Stjepan planiraju otići u kazalište zbog čega bi Stjepan trebao propustiti važnu utakmicu sezone. Nikolina moli Lilu da povede nju, na što Stjepan odmah pristane. No njihov će izlazak naposljetku završiti u društvu slavnih glumaca. Sve to izaziva ljubomoru kod Stjepana, ali i Fedora. Borna je odabran da svira na proslavi Dana gimnazije, a nastup će mu pokvariti pjesma koju mora izvesti, a koju je posebno za tu priliku odabrala Nikolina.



Horvatovi 43 epizoda
Karmen se naljutila na Lilu jer ju je na prevaru odvela kod doktora. No iako se u početku pokušavala izvući, Karmen konačno sebi i cijeloj obitelji prizna da ne čuje dobro i odluči nabaviti slušni aparat. Lorena ostavlja Branka zbog Branimira. Branimir je nervozan zbog spoja s Lorenom, a Stjepan pokušava dokazati da je još uvijek mlad i da je jači od svog sina. On, Franjo i Fedor izazovu Bornu i njegove prijatelje na kuglanje kako bi dokazali da su još uvijek dovoljno mladi i fizički snažni.



Horvatovi 42 epizoda
Lila otkriva Stjepanu za njezinu malu igru na maskenbalu, a Borna govori Grgi da je uvjeren kako se sviđa Evi. Ona je pak shvatila da je Borna više ne zanima. Fedor se loše osjeća zbog svega što se dogodilo na maskenbalu i osjeća da gubi Nikolinu, a ona mu u kafiću priznaje da je upravo ona bila fatalna žena ispod maske. Osim s Fedorom, Nikolina ima problema i u školi i to s Terezinim svinjarijama. Stjepan zatekne Evu, Bornu i Grgu zajedno u kadi, a Lila je zabrinuta za majčino zdravlje. Stjepan, Fedor i Franjo se odluče sportom boriti protiv osjećaja starosti.



Horvatovi 41 epizoda
Tereza pokušava učiniti sve ne bi li se svidjela kolegi iz razreda, čak će tražiti i Branimira za pomoć. Lila, Nikolina, Stjepan i Fedor odlaze na maskenbal, a Lila i Nikolina se odluče malo poigrati svojim muževima. Stjepan i dalje ne zna kako bi riješio situaciju s tinejdžerima kod kuće.



Horvatovi 40 epizoda
Fedor otkriva zanimljive detalje iz života Franjine zaručnice i podijeli ih sa svima u vrlo nezgodnom trenutku i na loš način. Borna ustraje u namjeri da ostane s Violetom, no ona ima druge planove. Branimir i Tereza nastavljaju svoj mali rat spačkama, a Lila i Stjepan su dobili poziv na karneval. Terezu, osim Branimira, muče i ljubavni problemi, a Stjepana Evin i Bornin odnos.



Horvatovi 39 epizoda
Tina otkriva tko je Evina tajna ljubav, a Branimir postaje obiteljski heroj nakon što spasi Terezu. Violeta odlazi iz škole i grada, a Borna ozbiljno razmišlja da pobjegne s njom. Franju naljuti mladi zaljubljeni par iz gostione, a dečki ga zezaju da je on samo ljubomoran jer je sam. Ne želeći priznati da su u pravu, Franjo slaže da ima nekoga i samo se još više uvali u probleme. No sada mu ne preostaje ništa drugo nego pronaći curu!



Horvatovi 38 epizoda
Eva se pijana vraća kući, a Borna joj pomaže da neprimjetno provuče pokraj roditelja. Stjepan nije zadovoljan kućnim gostom kojeg je Lila pozvala da ostane kod njih za vrijeme boravka u Hrvatskoj, sve dok ne sazna njegove preferencije koje ga umire. Dok ne sazna nove detalje Lilina boravka u Americi.



Horvatovi 37 epizoda
Karmen sumnja u Stjepana i ne sviđa mu se njegov odnos s konobaricom Danijelom. Zelena svijest nastavlja borbu za spas javora, a akcija će u drugoj fazi imati i bliski susret s policijom. Danijela je odlučna u namjeri da zavede Stjepana. Lila se vraća iz Amerike, a s njom u dom Horvatovih stiže i John, njezin markantni prijatelj iz SAD-a. Borni i Evi u razred dolazi nova učenica.



Horvatovi 36 epizoda
Grga pokušava nagovoriti Bornu i da se priključe udruzi Zelena svijest i akciji spašavanja starog javora. Iako djeluju uvjerljivo, njihovi motivi uopće nisu ekološki. Branimir i Tereza planiraju proslavu rođendana. Nakon što je Edi završio na bolovanju, Stjepan i Franjo moraju pronaći novog konobara što neće biti nimalo lak i bezbolan posao. No pred kraj dana im se ipak ukaže svjetlo na karaju tunela u obliku vrlo atraktivne mlade dame. Iako je došla kao spas u zadnji čas, svojim će dolaskom prouzročiti više štete nego koristi.



Horvatovi 35 epizoda
Franjo u kafić poziva gataru da mu kaže kakva mu je sudbina, a kada Fedor i Stjepan dođu, ona odluči i njima čitati iz dlana. Iako joj nitko ne vjeruje, već sljedeće jutro se počnu ispunjavati njezine riječi. Drugi dan gatara ponovno dolazi u kafić i kaže Fedoru da Grga nije njegov sin! Branimir provali u Nikolinin laptop i otkrije mail u kojem piše sve o Borni i Violeti, a koji sljedeći dan objave u školskim novinama.



Horvatovi 34 epizoda
Susjeda Greta koja se žalila na buku ponovno dolazi u kafić i prigovara oko besmislica. Borna se povjerava Evi i priznaje joj da je ukrao džip Violetina bivšeg muža koji je, skupa s prijateljima, slupao. Branimira i dalje puca pubertet, a Stjepan se opet našao u situaciji u kojoj mora s klincima razgovarati o seksu. Branimir i Grga se pomire i baš kad pomisle da se sve konačno sredilo, Violeta otkriva što su napravili s autom.



Horvatovi 33 epizoda
Branimira je opasno uhvatio pubertet pa stalno škica Evu, a profesorica je njega i njegove prijatelje ulovila kako listaju časopise za odrasle. Franjo rješava probleme s dostavom, a uspio se posvađati i sa susjedom koja mu prijeti tužbom zbog buke iz kafića. Toliko se iznervirao da je doživio živčani slom, a Nikolina mu predlaže da krene s njom na jogu. Borna i Grga su se uvalili u probleme kada su „posudili“ auto Violetina bivšeg muža, a Stjepan pokušava djeci održati govor o seksu.



Horvatovi 32 epizoda
Borna se pojavljuje na Violetinim vratima i traži još jednu priliku. Karmen se vratila iz Amerike i Horvatovima je donijela na dar alarm, a Branimir ne želi nositi naočale jer mu se rugaju sva djeca u razredu. Zabrinuti Stjepan ga vodi kod školskog psihologa. Nakon okršaja s novim susjedima Stjepan i Fedor odluče upisati karate. Sa sobom odvuku i Franju, no trening nije ono čemu su se nadali. Eva odluči konačno reći Grgi kako se osjeća i što misli o njihovom odnosu, a nakon problema sa susjedima kod kuće, Štef i Franc imaju problema i sa susjedom koja stanuje u blizini kafića.



Horvatovi 31 epizoda
Horvatovi su dobili nove susjede – u kuću preko puta se doselilo neobično i vrlo glasno društvo. Stjepan se odlazi obračunati s ekipom zbog koje nitko u obitelji ne može spavati, no stvari ne završe onako kako je planirao. Evu nervira tolika pažnja koju joj Grga posvećuje, ali glumi da joj paše kada se nađu pred Bornom kako bi ovaj bio ljubomoran. Borna se ne može naviknuti na nedostatak Violetine pažnje i smatra da će darom popraviti stvar te uopće ne želi prihvatiti da je između njih gotovo. Branimir, pak, mora prihvatiti poraznu činjenicu da su mu potrebne naočale.



Horvatovi 30 epizoda
Povezavši dva i dva Nikolina je suočila Bornu i Violetu. Iako joj ništa nisu željeli priznati, upozorila ih je na posljedice koje bi njihov odnos mogao imati. Fedor je došao u školu prigovoriti Nikolini zbog Branimirove jedinice iz glazbenog, a nakon što ga je Nikolina oprala, zainati se i odluči poduzeti sve kako bi Branimir naučio svirati flautu. S klincima odlazi u Samobor kupiti instrument, a usput izgubi Krešu. Franjo i Stjepan su i dalje na aerodromu, a Eva je zaljubljena u Bornu, no želi ga izbaciti iz glave pa skreće misli da Grgu.



Horvatovi 29 epizoda
Lila je u Americi i već se danima nije javila Stjepanu. Fedor i Franjo ga maltretiraju s raznim scenarijima i razlozima zbog kojih mu se supruga ne javlja, a naposljetku Štef poludi i odluči otputovati u Houston. S njim u avanturu kreću i Karmen i Franjo, koji se najmanje veseli putovanju jer se panično boji aviona. No njegov strah će postati zanemariv u usporedbi s onim što ih čeka nakon slijetanja. Branimir izvodi gluposti na satu glazbenog, a Borna i Violeta se nastavljaju tajno viđati. S obzirom na to da su svi odrasli Horvatovi otputovali, Fedor i Nikolina su zaduženi za čuvanje djece, a uloga zamjenskih roditelja će ih dovesti u situaciju da međusobno preispitaju svoje odgojne metode.



Horvatovi 28 epizoda
Terezin i Branimirov razred i dalje terorizira profesor tjelesnog. Fedor je uzbuđen zbog novog posla, a sve što je naučio želi pokazati na snimanju nove reklame za Stjepanov i Franjin kafić. Borna kasni kući, a Štefu je sumnjivo što radi dok je vani. Naravno, ni ne sluti da vrijeme provodi s Violetom, a u ljubavnom klinču u ženskom toaletu uskoro ih zatekne Nikolina. Ipak, u odnosu im prestanu cvasti ruže, a u prvoj svađi zatekne ih Eva, koja ih uhvati i u pomirbenom poljupcu.



Horvatovi 27 epizoda
Violeta se povjerava Borni, kao i on njoj u vezi svog ljubavnog života. Evi se ne sviđa Bornin odnos s novom profesoricom, pogotovo kada shvati da uživa povlastice na nastavi. No ni ona nije blesava pa pokušava iskoristiti novonastalu situaciju. Borna se ohrabri i odluči povući novi potez u odnosu s profesoricom. Štef i dalje misli da se nešto čudno događa s Krešom i odluči potražiti stručnu pomoć. Osim problema s najmlađim sinom, Štef se uhvatio u koštac s marketinškom kampanjom za kafić koji drži s Franjom. Nikolina održava prvi školski sastanak s roditeljima nakon što je imenovana ravnateljicom. Sastanku prisustvuje i Fedi koji se skoro potuče s prisutnima. Kod kuće se posvađa i s Nikolinom, koja mu u žaru svađe kaže da je on njezina životna sramota. Tereza, Branimir i ekipa spremaju zamku za profesora tjelesnog.



Horvatovi 26 epizoda
Franjo ima problema s policijom, a pokušaj da se izvuče iz problema samo ga uvali u još veće. Naposljetku mora ponovno ići na predavanja i vožnju i polagati vozački ispit. S obzirom na to da mu ne ide onako kako se nadao, moli Grgu za pomoć. Nikolina daje Violeti savjete kako se što lakše i mudrije prilagoditi na novu školu i učenike. Borna i Violeta se zbliže možda i više nego što bi trebali. Krešo ima simpatiju iz razreda i traži od Tereze savjete o ženama, a Stjepan zbog njegova čudnog ponašanja počne sumnjati da se Krešo voli odijevati kao curica.



Horvatovi 25 epizoda
Branimir se potukao u školi i pred Stjepanom optužio Terezinog prijatelja Zenu da ga je lupio. A Zeno je naljutio Stjepana jer se ovaj popeo po ljestvama u Terezinu sobu. Štef želi da se njih dvojica prestanu družiti i boji se kako pravilno postupiti s obzirom na to da je Lila u Americi. Grgina revolucija pada u vodu nakon što im u razred dolazi nova profesorica hrvatskog u koju se istog trena zaljube svih dečki, a posebno on. Karmen i Franjo ponovno odlaze na večeru iz koje proizađu samo nesuglasice.



Horvatovi 24 epizoda
Eva se svađa s majkom zbog oca, a Joži se na tajnoj partiji pokera s lokalnim kriminalcima pridružio i Fedor kojemu početnička sreća uskoro okreće leđa. Karmen se zaručila, ali vjenčanje je upitno. Lila odlazi s bivšim suprugom u Ameriku, a Stjepan se pokušava snaći u kućanskim poslovima, kuhanju i usput pomoći Karmen s njezinim problemima. Nikolina je postala nova direktorica škole i uvodi red među Liline učenike, a Grga, Borna i Eva su dobili novu profesoricu hrvatskog jezika i književnosti. Grga pokreće revoluciju protiv novih profesora, ali i majke.



Horvatovi 23 epizoda
Fedor se nada da će skauti Dinama prepoznati Grgin talent, ali za svaki slučaj odlazi na potpisivanje ugovora kako bi pomogao sinu isposlovati što bolje uvjete. Stjepan je ljut jer Fedi ignorira Bornu na utakmicama i sumnja da će njegov razgovor s vodstvom kluba uroditi plodom. Sumnja i u Jožine namjere i osjećaje koje navodno gaji prema Karmen. Lila je uzbuđena jer Joža želi oženiti njezinu majku, a Stjepan je upozorava da njegovom bratu nije za vjerovati i da je on običan lopov i varalica. Fedor, Stjepan i Franjo odlaze na pecanje, a Franjo bratu prigovara jer je Lilu ostavio samu s bivšim suprugom. Jožu sustižu problemi iz prošlosti.



Horvatovi 22 epizoda
Eva je još ljuta na Bornu, a Stjepan i Franjo razmišljaju o Jožinom poslovnom planu. Franjo sumnja u bratovu ponudu, a Stjepan se slaže da Jožu trebaju držati na oku. A on je oko bacio na Lilinu majku Karmen. Jesu li komplimenti i udvaranje samo dio nekog njegovog novog plana? Krešo za zadaću mora opisati svoju „pravu“ mamu, Stjepan mu pomaže, a naposljetku je se cijela obitelj prisjeća čitajući pisma i gledajući fotografije. Fedor privremeno mijenja Stjepana i preuzima ulogu trenera, a uspjeh će ga dovesti u omiljenu sportsku televizijsku emisiju. Grga se nabacuje Evi, a njihovi razgovori nerviraju Bornu koji je ljubomoran.



Horvatovi 21 epizoda
Tereza je i dalje u Branimirovoj nemilosti, a Fedor iskorištava Jožin dolazak i pokušava ga uvjeriti da uloži novac u njegov genijalan poslovni plan. Stjepan, Fedor, Franjo i Joža se druže igrajući golf, a najstariji brat se pokušava uvući mlađoj braći u posao. Franjo mu prijeti da će, ukoliko ne prestane s glupim idejama, reći Stjepanu istinu o njemu njegovim nepostojećim poslovima i lažnim prijateljstvima u Americi. Joža ga ne shvaća ozbiljno i ponudi braći da mu se pridruže u sumnjivom i riskantnom poslu.



Horvatovi 20 epizoda
U posjet Horvatovima dolazi Joža, stariji brat Franje i Josipa koji je prije dvadeset i pet godina otišao živjeti u Ameriku. Borna se svađa s ocem u vezi Eve, a Stjepan ne zna kako da sinu izbaci sestru iz glave pa ga odluči odvesti psihologu. Nakon razgovora se osjeća krivim pa predlaže Borni da organizira tulum koji neće najsretnije završiti. Evi u posjet dolazi najbolja prijateljica iz Zadra. Branimir izvodi nove gluposti u školi, ali i kod kuće. Žrtva je Tereza koja, ukoliko ne želi da Branimir Lili pokaže njezine inkriminirajuće fotografije, mora glumiti njegovu sluškinju.



Horvatovi 19 epizoda
Nikolinina i Fedorova svađa oko automobila se nastavlja, a sukob eskalira u Lilinom i Stjepanovom domu. Stjepan pomaže Fedoru promijeniti ploču pa zajedno kuju plan kako uvjeriti Nikolinu da mu oprosti, no kada se posvađani supružnici nađu na kavi, Fedor je šokiran – Nikolina želi razvod. Borna odluči Evi priznati što misli o Drašku i što osjeća prema njoj. No ne shvaća da sve to govori upravo njemu, a ne njoj. Draško koristi situaciju da se brže bolje umili Evi, a ona mu nakon svega odluči dati još jednu šansu. Tereza i Karmen se odluče osvetiti Franji jer ne želi dozvoliti Terezi da trenira nogomet.



Horvatovi 18 epizoda
Fedor i Nikolina se žestoko posvađaju zbog Fedijeve nepromišljene kupnje na prezentaciji na kojoj je kupio skupi apartman na moru. Nikolina ga istjera iz kuće, a Stjepan smatra da su on i Franjo podjednako krivi za cijelu situaciju. Fedor seli u „momački“ stan, a Stjepan mora naći način da ih pomiri jer, iako tvrdi da je sretniji nego ikad, Fedi je izgubljen i sam u unajmljenoj garsonijeri. Borna je nezadovoljan novim poslom, a raspoloženje mu dodatno pokvare Eva i Grga koje je slučajno vidio kako se ljube na klupi. Tereza ima novu simpatiju i učinit će sve da ju on primijeti, čak će upisati nogometnu školu! Evi na vrata dolazi nepozvani gost.



Horvatovi 17 epizoda
Fedor smjesti spačku Stjepanu i Franji, a nakon što ih je digao na foru, braća mu se odluče osvetiti. Eva planira put u Indiju, a Borna tu vidi priliku da konačno negdje otputuje i provede vrijeme s Evom. Pokuša nagovoriti Stjepana da mu produlji smjenu u kafiću, no on o tome ne želi ni čuti. Traži pomoć od Franje, a on, iako je zauzet pozivima u vezi vjenčanica, odluči pomoći Borni i upozna ga sa Švabom. Lila ima tajnog obožavatelja.



Horvatovi 16 epizoda
Horvatove progoni duh pokojnog Vatroslava, a Stjepana Nikolinine primjedbe na račun Fedora. Boji se da je i on dosadio Lili i da je njihov brak, unatoč tome što su vjenčani tek dva mjeseca, za nju postao rutina. No brige oko bračnog života ubrzo zamijeni briga za zdravlje – Stjepan završava u bolnici! Situacija nije toliko ozbiljna kao što se u početku činila, no potaknula je Stjepana da promijeni pogled na život. Eva i Borna su morali pronaći posao, a rad za Stjepana sestri pada teže nego bratu. Upravo zato odluči prihvatiti Grginu ponudu za posao, koliko god ona loše zvučala. A mogla bi i završiti loše jer već prve večeri u klub, u kojem treba raditi kao go-go plesačica, dolaze Stjepan, Franjo i Fedor. Tereza, Branimir i njihovi prijatelji odluče se obračunati s Vatroslavom.



Horvatovi 15 epizoda
Lili je žao što je Terezi poderala karte i odluči se iskupiti, a Nikolina joj pomaže ostvariti sjajan plan kojim bi se dokopala karata za koncert Justina Biebera koji je, naravno, rasprodan. Stjepan dvoji treba li ići na dodjelu nagrade Lilinom bivšem suprugu. Naposljetku pristane, a tamo ga, točnije u toaletu, dočekaju brojna iznenađenja. Eva namješta Borni curu za koju je lagao da mu se sviđa, no susret neće proći baš najbolje. Nikolina se žali Lili da je Fedor nikamo ne vodi i da svi njihovu vikendi izgledaju jednako. Za razliku od njih, Eva, Borna i Grga su imali zabavan vikend, no posljedice im se neće svidjeti.



Horvatovi 14 epizoda
Bornin i Evin odnos postaje sve čudniji zbog čega on odluči otići kod bake na selo da se smiri. Tereza je uhvaćena u laži i zbog toga ne smije na koncert omiljenog pjevača, a bivši Lilin muž poziva Horvatove na dodjelu nagrade koja će mu biti uručena.



Horvatovi 13 epizoda
Franjo pokušava naučiti engleski, a Stjepan otkriti gdje nestaje novac iz njihove kuće. Tereza otkriva Branimirovu tajnu i pokušava ga natjerati da prizna o čemu je svima lagao. Lagala je i Karmen, a njezina tajna će šokirati Lilu i Nikolinu. Strani jezik zadaje probleme i Borni, no njemu je, umjesto glagola i imenica, u glavi samo Eva. Što će joj i reći, ali na hrvatskom.



Horvatovi 12 epizoda
Stjepan sumnja u Lilinu vjernost, Tereza se posvađa s najboljom prijateljicom, a Franji u kafić dolazi strana gošća sa zanimljivom ponudom. Branimir je u problemima, a zbog štete koju je napravio u školi, prijeti mu premještaj. Zbog svega toga Stjepan više uopće ne želi razgovarati sa sinom. No cijela priča uskoro dobiva neočekivani obrat…



Horvatovi 11 epizoda
Stjepan ima problema s radnicima na obližnjem gradilištu, a Eva tješi Bornu nakon neuspješnih pokušaja da ostvari glazbenu karijeru. Fedor ima odličnu ideju kako privući publiku na utakmice Tekstilca, a njegov plan podržavaju i Borna i Franjo. Lila je na sto muka sa školskom predstavom, ali i ravnateljem.



Horvatovi 10 epizoda
Lila i Nikolina pokušavaju spojiti profesoricu vjeronauka i Franju, no on dolazi živčan u kuću, psuje i urliče. Kasnije joj se ispriča i dogovore se za kavu i šetnju. Stjepan, Lila, Nikolina i Fedor igraju bocu istine. Igra se pretvori u vrijeđanje i podbadanje, no kada na red dođe Stjepan postavlja mu se vrlo neugodno pitanje koje ga dovodi u bračne probleme. Grga i Eva zezaju Bornu oko glazbenog ugovora.



Horvatovi 9 epizoda
Grga i Borna skrili su se u Evin ormar kako bi je špijunirali, ali pronašao ih je Stjepan. Franjo govori Fedoru da je homoseksualac… Branimir i Tereza se bore za mjesto predsjednika razreda. Lila je u šoku kad sazna da ogrlica za koju je vjerovala da je Stjepanov poklon u biti nije njegov poklon. Krešo i Lila imaju tajnu koju skrivaju od Stjepana. Lila i Stjepan odlaze na romantičan izlet i prisjećaju se početka svoje veze, ali umjesto romantike, izlet se pretvara u prvu bračnu svađu.



Horvatovi 8 epizoda
Franji u posjet dolazi prijatelj kojeg nije vidio godinama, što ga jako razveseli i oni odmah počinju pričati o starim uspomenama iz vojske, ali se i jadaju jedan drugome kako su sami i to ih rastužuje. Obitelj Horvatovih se bacila u shopping, a muški dio se zabavlja u dječjoj igraonici. Branimir i Tereza sučeljavaju se za mjesto predsjednika razreda. Ona s Evom pretražuje Branimirovu sobu kako bi pronašle materijale da ga ocrni. U obitelji Horvatovih se razmjenjuju pokloni, no neki i nisu oduševljeni onim što su dobili.



Horvatovi 7 epizoda
U domu Horvatovih izbila je svađa zbog daljinskog upravljača. Stjepan je u problemima jer ga nakon nogometne utakmice sve boli, a i Lila ga počinje zadirkivati zbog debljine pa odlučuje da će na dijetu. Grga se približava Evi pa je Borna ljubomoran i bijesni po školi, a naposljetku se on i Grga potuku. Kako bi se umilila djeci, Lila vodi Bornu i Krešu iz škole i obećava im ispuniti sve želje. No kad se vrate kući, pronađu Evu i Grgu u nezgodnoj situaciji…



Horvatovi 6 epizoda
Branimir je u problemima jer mu u školi ne ide baš dobro, a čak mu ni Stjepanovi savjeti ne pomažu da dobije dobre ocjene. Stjepan i Franjo su u problemima – tko će biti novi predsjednik kluba? Lila pokušava pomoći Branimiru u školi, a na informacije u školu dolazi Stjepan. Borna pokušaje osvojiti Evu pa je vodi čak i na put.



Horvatovi 5 epizoda
Muški članovi Horvatovih muku muče sa školom, a stariji Horvatovi s vođenjem nogometnog kluba Tekstilac. Nakon smrti predsjednika uprave njihova treće ligaškog kluba, vrijeme je za nove izbore a broj pretendenata za laskavu titulu je velik. Nikolina iskorištava Fedora koji misli da čekaju dijete, a Eva i Borna snose posljedice svoje male školske prevare.



Horvatovi 4 epizoda
Put u Pariz je ozbiljno ugrozila poplava u domu Horvatovih, a uz probleme s instalacijama, Lila i Stjepan moraju riješiti i one pubertetske s kojima se bori njihova najmlađa kćer. Lili probleme pravi i majka, nezadovoljna kćerinim novim životom, a Franjo i Stjepan se svađaju oko financija, naime - Štef je pred bankrotom! Borna je izgubio okladu s Evom, no ona je otkrila njegovu malu prljavu tajnu…



Horvatovi 3 epizoda
Branimir je uzburkao obiteljsku situaciju svojim iskrenim sastavkom na temu „Moja obitelj, a Lila i Eva ulaze u konflikt nakon što Eva sazna da joj je majka kopala po stvarima. Iako im je davno obećao, Evu i Terezu otac ipak ne može odvesti na odmor u Pariz, pa Stjepan odluči popraviti situaciju i cijelu obitelj povesti na put u francusku prijestolnicu. Eva i Tereza žele smjestiti novoj braći no plan krene u potpuno krivom smjeru…



Horvatovi 2 epizoda
Stjepan pokušava Evi objasniti da su sada obitelj i da se moraju držati zajedno, ali to mu baš i ne polazi za rukom. U ništa boljim odnosima nisu ni Stjepanov brat Franjo i Stjepanova punica Karmen kojoj smeta što je Franjo stalno u domu njene kćeri. Borna, Branimir i Krešo su našli novi način kako zagorčati život svojim sestrama, ali ni se slute da će sami postati žrtve svoje spletke. Stjepan i Lila odlaze na razgovor psihologu ne bi li im on olakšao adaptaciju na novonastalu situaciju, ali Stjepan nije nimalo oduševljen smjerom u kojem razgovor ide…



Horvatovi 1 epizoda
Stjepan Horvat i njegova stara školska ljubav Lidija Gotovac se žene. I dok se Lila zbog Stjepana preselila iz Zadra sa svoje dvije kćeri Terezom i Evom, Stjepanova tri sina Branimir, Borna i Krešo nisu presretni svojim novim sustanarkama. No stvari izmaknu kontroli još više kada Lila počne raditi u školi i postane razrednica svojoj mlađoj kćeri Terezi i Stjepanovom sinu Branimiru. (sapunice.net)

Kategorije: , , ,