Obavijest!

Za par sekundi ovaj blog ce vas automatski prebaciti na našu novu adresu, u slucaju da ne budete prebaceni, posjetite nas na:
http://sapunko.com/

Cijena zivota sadrzaj epizoda

8.12.15 |


.Prethodne epizode.                          Novije epizode


Cijena zivota 95 epizoda
Dzesur kaze Ajlin da je zaista volio ali da se sve tako zavrsilo. Ajlin mu kaze da ga mrzi i da ga ne zeli vise nikada vidjeti. Dzesur se vraca kod Omur ponovo. Dzesur na kraju zavrsi u pritvoru ali ubrzo izlazi nakon cega ga Ajlin upuca iz pistolja. Dzan ne zeli ni Omur ni Dzesura. Ostaje kod Ajten. Dzesur ostaje ziv, osvaja Omurino srce i njih dvoje ostaju skupa. Nakon godinu dana dolazi dan njihova vjencanja. Omur oblaci vjencanicu a Dzesur ide po nju autom. Dzesur i Omur su se vjencali i otisli sa svojim sinom na medeni. Sretni su...


Cijena zivota 94 epizoda
Dzan se izlijecio. Mnogi su saznali da je Dzan sin od Omur i Dzesura ali sad dolazi dan kada ce se i suociti svi sa tim. Prva je Ajlin koja dolazi kod Omur i Dzesura sa Dzanom. Dzesur je odlucio da kaze istinu za Dzana. Dzesur pred Ajlin kaze Dzanu da je on njegov pravi otac. Dzan bjezi u sobu i place. Dzesur je uporan da sve kaze, svu istinu. Ajlin je bez rijeci, udara Dzesura. 



Cijena zivota 93 epizoda
Erdem nazove Ajlin i kaze joj da zeli da se vide. Sada svi sumnjaju jer je Erdem rekao da nije Dzanov otac te Omur brine za sve a najvise za sina koji boluje leukemiju. Erdem ocajnicki zeli se osvetiti Dzesuru. Erdem pita Ajlin gdje je radila dnk test za Dzana. Erdem odlazi do doktora kako bi vidio dnk koji je radila Ajlin za njega i Dzana. Erdem se odlucuje da ponovo uzme kosu od Dzana kako bi uradio novi dnk. Ulazi i kod Dzesura u sobu i uzima njegovu kosulju. Ajten ponovo zaprosi Erdinc. Erdem dobije test dnk i rezultate na kojima pokaze da je Dzesur otac Dzanu. 



Cijena zivota 92 epizoda
Oldzaj vodi Erdema svojoj kuci i zagrli ga govoreci mu da ce sve biti u redu.Dzesur se prisjeca kako je vidio Omur da se ljubi sa Erdemom. Posto je kisa i grmi vani Dzan se probudi i uplasi te dolazi kdo Omur. Erdem se budi ujutro sa glavoboljom. Dzesur dolazi kdo Dzana i oblaci se. Dzan isprica sve Dzesuru kako su se Erdem i ona svadjali.



Cijena zivota 91 epizoda
Erdem se nalazi sa drugom koji je bio skupa s njim u zatvoru. Piju, i Omur ga nazove pita ga kada ce doci a Oldzaj mu kaze da se smiri i da lijepo s njom prica. Omur ga pita zasto ne dolazi a on kaze da ga ne ceka da ce ostati sa Oldzajom. Ajten odtaje kod njih u kuci na konaku.



Cijena zivota 90 epizoda
Ajlin dolazi njena majka i pomire se i one. Dzesur pita tetku kako je, da li se bolje osjeca. Erdem je jos uvijek strpljiv i ne zeli reci Omur jos nista. Erdem odluci da se vrate kuci i tako i bude. Razije pita Omur sto su se vratili. Erdem je ocajan, ne zna sta da radi. Oldzaj nazove Erdema da se nadju i on kaze Omur da odlazi s njim. Dujgu hrani tetku. Omur kaze Ajlin da joj je cudan Erdem.


Cijena zivota 89 epizoda

Ajlin kaze Dzesuru da se on promijenio kako se Erdem vratio. Dzesur joj kaze da su to gluposti ali ona negira i kaze da je tako. Ajlin kaze Dzesuru kako Dua sve vidi i da osjeti razliku a ona je njegovo dijete. Dua cuje njihovu svadju te odlazi u sobu i zakljuca se te place. Erdem se svadja sa Omur i Dzan bjezi iz kuce. Omur ga stize. Dzesurova tetka dolazi kuci. Dujgu joj priredi dobrodoslicu. Erdem odlazi sa Omur i Dzanom na camac da se voze i onda u jednom trenu zamislja kako uhvati Omur za vrat te je pocne daviti pitajuci je cije je dijete i s kim ga je prevarila te joj kaze da je isao doktoru i saznao da ne moze imati djece. Dua i Ajlin se pomire i Ajlin je grli..



Cijena zivota 88 epizoda

Erdem ne zna sta da radi sad. Dolazi kuci ali nista ne govori Omur. Omur shvata da je nesto cudno s Erdemom. Erdem odbija da jede. Odlazi i uzima pistolj. Omur, Erdem i Dzan odlaze na putovanje. Erdemu nije bas ni do cega ali jos suti o svemu. Ajlin i ostali pozele sretan put i oni odlaze. Erdem  je ponio pistolj. Erdem se samo prisjeca trena kada je doktor rekao da je sterilan. Dzan moli Erdema da odu setati malo. Erdem je cijelo vrijeme van sebe. Erdem i Omur su na mostu a Dzan je otisao u kucu da nesto uzme a Erdem je ostavio pistolj na krevetu te taman da kaze Omur sta je i sta ga muci cuju pucanj te otrce tamo i vide Dzana kako drzi pistolj ali srecom nije pucao u sebe vec u plafon. Omur galami na Erdema jer je ponio pistolj,,,


Cijena zivota 87 epizoda

Erdinc takodjer pozeli dobrodoslicu sinu. Erdem kaze da zeli da otputuje negdje sa Omur i Dzanom mozda se i odsele jer zeli da sto vise vremena provede sa sinom te da nadoknadi izgubljeno. Dzesur je ljut zbog toga. Dzesur odlazi tetki i kaze da mu pomogne, da ne moze zivjeti bez Dzana, dane mogu otici. Erdem je isoa doktoru i trazio neke nalaze. Nakon sto mu doktor donese nalaze saopsti mu da je on sterilan, da ne moze imati djece. Erdem je u soku. Erdem ne moze da vjeruje ali vidi nalaze i uvjeri se. Nakon sto shvati da Dzan nije njegov sin, prisjeca se trena kada je ozenio Omur. Ne moze da vjeruje da ga je Omur prevarila. Erdem sjedi na ivici pored mora. Erdem se pita zasto je to napravila njemu, pitajuci se, zasto Omur? Tesko mu je. Erdema nakon sto nazove Dzan, on ustaje i ide kuci ali prije toga se dobro isplace. 


Cijena zivota 86 epizoda

Erdem ustaje i odlazi na balkon kako bi malo uzeo zraka. Erdem kaze Dzesuru da mu se zahvaljuje za Dzana jer je pazio sve te godine na njega. Dzesur mu kaze da je samo htio da Dzan ne osjeti prazninu kada je otac u pitanju. Erdem mu kaze da je od sada on tu i da mu se zahvaljuje za proslost te da nema potrebe dase vise brine o Dzanu. Erdem samo hvata prilike da ostane sam sa Omur. Dzesur je ljut jer gubi Dzana. Erdem odlazisa djecom u skolu. Ajten dolazi u kucu Erdinca. Ajlin se posvadja sa majkom i majka je pita da li je jos uvijek ljuta na nju, Ajlin joj kaze da joj nikad nije vjerovala niti joj zeljela dobro. Erdem dolazi u firmu i svi mu pozele dobrodoslicu. 


Cijena zivota 85 epizoda

Ajlin kod kuce postavlja veceru u cast Erdemovog izlaska iz zatvora. Erdem dolazi kuci i Razije ga grli i doceka u suzama,. Erdem cim udje u kucu odmah uzima Omur i vodi je u sobu i dok je pred sobom poljubi nailazi Dzesur kome nimalo ne bude drago. Omur i Erdemu ne daju da budu sami, samo ih prekidaju. Erdemu je sve cudno, kaze da nakon toliko godina ima osjecaj da je dosao u drugu kucu. Odlazi da se istusira. Dzesur uzima Omur za ruku i kaze joj drsko da joj ne pada na pamet da mu uzme Dzana. Dzesur hvata priliku da ode do Dzana koji je iskrenuo nogu da ga pomiluje malo a Erdem i Omur su otsili u sobu. Nailazi Ajlin koja vidi Dzesura kako miluje Dzana. Ajlin i Dzesur se svadjaju ponovo zbog Dzana. Erdem govori Omur kako se lose osjeca jer nije vidio i gledao kako Dzan odrasta...


Cijena zivota 84 epizoda
Erdema zove advokat i kaze da je hitno, Erdem kaze u sred noci i hitno je. Erdem je zabrinut. Advokat kaze Erdemu da je dosao ubica od Demet i da je uhapsen te da ce ubrzo biti slobodan. Erdem kao i Omur su sretni i Omur odlazi odmah da kaze Ajlin da se ubica predao i da ce Erdem ubrzo biti pusten. Svi su sretni. Svi odlaze po Erdema ispred zatvora. Erdem ne moze da vjeruje da je izasao i prvo zagrli sina. Dzesur gleda. Nakon toga grli Omur a Dzesur guta. Erdem pusta pticicu iz kaveza u znak njegovog pustanja iz zatvora. Erdem trazi od ocada ga pusti sa Omur i sinom da idu. Erdem kaze da ne moze vjerovati da je slobodan. Napokon Erdem uziva sa svojom porodicom dok Dzesura sve to boli..


Cijena zivota 83 epizoda
Dzesur se prisjeca rijeci tetke i kaze kako se samo sad sa sinom uklopio te da ne bi mogao podnijeti da Erdem sad bude pored njega i Omur, prisjeca se kako je prohodao, kako odrastao. Iz vrtica jave Omur da se Dzan tukao sa jednim djecakom jer je rekao da je njegov otac ubica i da je u zatvoru. Dzesur uzima novac i daje covjeku kako bi usutio i izgubio se. Omur odlazi po sina. Dzesur kaze covjeku kojemu daje novac da ima jednu opciju i daje mu pistolj u dzep, kaze mu da mora otici u policiju i priznati da je ubio Demet a da ce on dati novac za lijecenje sinu mu i da ce dociti 10 hiljada lira. Covjek kojeg je Dzesur platio odlazi sa istim pistoljem kojeg mu je Dzesur dao odlazi i pokrade zlataru te ga uhvate na kraju. Dzan je postao nepodnosljiv jer samo spominje kako mu je otac ubica. Dzesur odlazi do Omur i kaze joj da odlazi do zatvora kako bi pricao sa sudijom da oslobodi Erdema. Omur je sretna.


Cijena zivota 82 epizoda
Dilber tjesi Dujgu koja je ocajna nakon sastanka. Ajlin kaze Dzesuru da se previse priblizio ka Dzanu vise nego svojoj kcerki ali Dzesur se vadi na to da ne zeli da Dzan primjecuje i osjeti da nema oceve ljubavi, on ce mjenjati njegovog oca dok je u zatvoru. Dzesur odlazi i ljubi Dzana. Erdem se igra sa pticicama. Ajlin i Omur pricaju i Omur tjesi Ajlin. Dzesur igra igrice sa Dzanom. Dzan prica sa majkom i kaze da je Dzesur dobar i kamo srece da je njegov otac. Omur se sokira i kaze da je Erdem njegov otac te da ga nije cula vise da to spomene. Dzesur uzima brodic koji je polomila Dua i zeli ga napraviti za Dzana kako bi ga usrecio. Dzesur donosi Dzanu brodic i zahvaljuje mu se Dzan. Dzesuru javljaju za Semihu da je lose. Ajten odlazi da posjeti Semihu ali je ne pustaju. Semiha kaze Dzesuru da umire i da ima samo jednu zelju, da Erdema izbavi iz zatvora.


Cijena zivota 81 epizoda
Omur je isla kod Erdema i Erdem je dao Dzanu brodic koji mu je napravio. Ajten takodjer dolazi taksijem ispred zatvora te ugleda Omur i Dzana. Oni odlaze na caj.Dzesur se nalazi sa covjekom kojeg je bio unajmio da upuca Demet te mu zaprijeti da ne smije vise da ga zove niti mu prilazi a covjek mu kaze da zna da mu se samo sin razbolio pa da mu treba novac za lijecenje, Dzesur ga samo otjera i kaze da nema on veze s tim.Semiha jako pocne kasljati te iskasljava krv, odvode je u ambulantu te saznaje da ima tesku bolest. Dujgu odlazi na sastanak sa osobom s kojom se dugo vremena dopisivala te se napokon odlaze sastati i upoznati. Dua iscupa Dzanu brodic. Dujgu se nadje sa momkom ali shvati sta on samo zeli od nje, zeli je odvesti na jednu noc u svoju kucu te ona ustajei odlazi iz restorana.


Kategorije: , , ,